Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ανάγκασαν την κόρη τους να πάει με 1.800 άνδρες ως μέρος σατανιστικής τελετής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γυναίκας που συμμετείχε σε όργια από τα 14 της
.
Σοκαριστικές αποκαλύψεις πραγματοποίησε μία γυναίκα από την Ουαλία, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα και η οποία παραδέχθηκε ότι η μητέρα της ήταν μέλος σατανιστικής αίρεσης και την ανάγκασε να πάει με 1.800 άνδρες μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Όπως αποκάλυψε, έγινε κι εκείνη μέλος της αρρωστημένης αυτής αίρεσης αφού η μητέρα της την ανάγκασε να την παρακολουθεί την ώρα που έκανε σεξ με τον ηγέτη της ομάδας Colin Batley, όταν ήταν ακόμα επτά ετών. Στην ηλικία των 11 έπεσε θύμα βιασμού δύο φορές από τον αρχηγό και τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ με την μητέρα της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο Colin Batley και η μητέρα της καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας, ενώ την ίδια τύχη είχε η σύζυγος του Batley και μία ιερόδουλη, οι οποίες συμμετείχαν επίσης στα σεξουαλικά όργια της ομάδας.





Ανατριχιαστικά ήταν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Batley φορούσε ρόμπα με κουκούλα και τραγουδούσε ύμνους πριν εκτονώσει τα άγρια σεξουαλικά του ένστικτα σε γυναίκες και παιδιά.

Μέσα στο σπίτι του είχε φτιάξει έναν βωμό, πάνω στον οποίο είχε τοποθετήσει φίδια, ενώ γύρω του προσεύχονταν τα μέλη της σατανιστικής αίρεσης.

Η γυναίκα, που πλέον έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια, αποκάλυψε τη φριχτή ιστορία που έζησε στην εφημερίδα Daily Mail. «Τίποτα δεν μπορεί να με πληγώσει πιο πολύ, από αυτό που μου έκανε η ίδια μου η μητέρα και αυτός ο άνδρας. Η μητέρα μου είναι μία πολύ κακιά γυναίκα και δεν πρόκειται να την συγχωρήσω ποτέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε κακοποιεί η ίδια σου η μητέρα» είπε χαρακτηριστικά.




Πρόσφατα μάλιστα, η γυναίκα, αποκάλυψε όλα όσα έζησε σε ένα βιβλίο. Σ΄ αυτό περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πώς η μητέρα της την εξώθησε στην πορνεία και την ανάγκασε να κοιμηθεί με σχεδόν 2.000 άνδρες μέχρι που έκλεισε τα 18, δίνοντας τα χρήματα που έβγαζε στην αίρεση. Το σατανικό ζευγάρι, έκανε τα παιδιά να πιστεύουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποδείξουν την πίστη τους στον… Θεό τους και τα εκβίαζαν ψυχολογικά.

«Ήμουν 11 όταν με βίασε για πρώτη φορά και το χειρότερο από όλα ήταν ότι εκείνος το παρουσίαζε σαν να ήταν δική μου επιλογή. Ήταν απαίσια. Ήταν ό,τι πιο οδυνηρό μου είχε συμβεί, αλλά μου έλεγε ότι ήταν ο δρόμος μου και ότι αν δεν τον έκανα θα καιγόμουν στην κόλαση. Ο Batley γνώριζε καλά πώς να χειραγωγεί τους άλλους», είπε η ίδια.

Στα 14 της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ στα 17 έμεινε έγκυος από τον πατριό της. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους έφυγε κρυφά από το σπίτι και δεν ξαναείδε ποτέ ξανά την μητέρα και τον πατριό της μέχρι την καταδίκη τους το 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.