Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο 14χρονος πήγε στην τάξη με… τσεκούρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο και αρκετά ανησυχητικό περιστατικό για την μικρή κοινωνία της Ρόδου διαδραματίστηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε Γυμνάσιο του νησιού.

Σύμφωνα με το ifmedia.gr, την περασμένη Παρασκευή το πρωί ένας 14χρονος μαθητής της 3ης Γυμνασίου πήγε στο σχολείο έχοντας στη τσάντα του ένα τσεκούρι 25 περίπου πόντων.



Την πρώτη ώρα έδειξε το τσεκούρι σε συμμαθήτριες τους λέγοντας ότι το έχει μαζί του για να σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών διότι δεν την συμπαθούσε.

Την προηγούμενη όμως ημέρα, σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες, είπε σε συμμαθήτρια του ότι αύριο (σημ. Παρασκευή) θα την σκοτώσει.

Οι συμμαθητές του φοβισμένοι κατήγγειλαν το γεγονός στην καθηγήτρια η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του Γυμνασίου.

Ένα από τα παράλογα του ανησυχητικού αυτού συμβάντος είναι ότι το τσεκούρι δεν κρατήθηκε από την διεύθυνση, αλλά επιστράφηκε στον 14χρονο μαθητή με την οδηγία να το πάρει και να το αφήσει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ifmedia.gr, μια ομάδα γονέων έχει ανησυχήσει από το γεγονός αυτό και σήμερα το πρωί θα ζητούσαν ακρόαση και εξηγήσεις από την Διεύθυνση του Γυμνασίου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.