Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Υπέστη 29 καρδιακές προσβολές σε 24 ώρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί να λένε ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες, ωστόσο μία μητέρα τριών παιδιών από το Βόρειο Λονδίνο, αποδείχθηκε ότι έχει 29. Πρόκειται για την Lucia Cassidy, η οποία μέσα σε 24 ώρες υπέστη 29 φορές καρδιακή προσβολή.

Όπως η ίδια υποστηρίζει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που είχε με τα παιδιά της πολλές φορές ξεχνούσε να φάει και να πιει σωστά με αποτέλεσμα ένα βράδυ να νιώσει αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι.

Η κ. Cassidy, αμέσως μετά κατέρρευσε και ουσιαστικά υπέστη την πρώτη από τις 29 καρδιακές προσβολές και οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η καρδιά της σταματούσε.

Κάθε φορά που η καρδιά της σταματούσε, οι γιατροί που βρίσκονταν δίπλα της, πάλευαν να την επαναφέρουν στην ζωή με χρήση απινιδωτών 200 volt, ώστε να κάνουν την καρδιά της να λειτουργήσει ξανά.

Η 34χρονοη Cassidy, διαγνώστηκε με σύνδρομο μακρού QT, μια σπάνια καρδιακή πάθηση που προκαλεί λιποθυμία και επεισόδια αρρυθμίας, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν καρδιακή ανακοπή και θάνατο.

Από την πλευρά της η κ. Cassidy, δήλωσε ότι είναι τυχερή που είναι ζωντανή και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που της συνέβη, ενώ σήμερα φροντίζει να γυμνάζεται για να φτιάξει την φυσική της κατάσταση.

Δείτε τη φωτογραφία






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.