Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δεκάδες αγρότες πλήρωσαν λογαριασμούς νερού σε απατεώνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δράστης επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα για να… δικαιολογηθεί.

«Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» και αυτό φαίνεται να ισχύει και στη περίπτωση ενός 40χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν ως υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου σε δεκάδες αγρότες στις περιοχές των Πατελών και του Καρτερού και… εισέπραττε χρήματα για την εξόφληση των λογαριασμών παροχής νερού!

Σε όποιες περιπτώσεις, μάλιστα, οι αγρότες εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους ο 40χρονος τους απειλούσε ότι θα τους κατάσχει το υδρόμετρο αν δεν πληρώσουν έστω έναντι του οφειλόμενου ποσού. Ο ίδιος άνθρωπος εξαπατούσε και ηλικιωμένους λέγοντας ότι είναι φίλος με τα παιδιά τους και συγκέντρωνε χρήματα για ένα παιδί που δήθεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας!

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τις απάτες οι οποίες είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο, έφτασαν στα ίχνη ενός κατοίκου της περιοχής του Αρκαλοχωρίου πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος επικαλέστηκε ότι κατέφυγε στις κομπίνες επειδή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα! Σε βάρος του σχηματίστηκε ογκώδης δικογραφία, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί πόσα είναι τα θύματά του και πόσα χρήματα απέσπασε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.