Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε πως εκδικήθηκε τον αδιάφορο σύζυγό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν άντεχε άλλο να βλέπει τον σύζυγό της να βλέπει μέχρι αργά το βράδυ πορνό στον υπολογιστή και να μην περνά χρόνο μαζί της. Συχνά το ζευγάρι από την Ιαπωνία τσακωνόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Εκτός του ότι δεν της έδινε σημασία, ο άντρας αργούσε να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να αργεί να ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά. Εκείνη συνεχώς γκρίνιαζε ότι δεν παίρνει την καριέρα του στα σοβαρά.



Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metro.co.uk, κάποια στιγμή αποφάσισε να του δείξει πόσο θυμωμένη είναι και χωρίς αμφιβολία επέλεξε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ένα πρωί, γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της θα νύσταζε και δεν θα έδινε προσοχή στο τι έκανε στην κουζίνα, του ετοίμασε ένα ειδικά διαμορφωμένο... ταπεράκι -που οι γιαπωνέζοι το ονομάζουν Bento-για να πάρει στη δουλειά. Ένα παραδοσιακό Bento περιλαμβάνει ρύζι, ψάρι ή κρέας, με πίκλες ή μαγειρεμένα λαχανικά, όλα τοποθετημένα σε ένα πλαστικό πακέτο ανάλογο με αυτό που έρχεται το έτοιμο φαγητό όταν κανείς παραγγέλνει.

Η πανούργα σύζυγος όμως σκέφτηκε να δώσει στο φαγητό μια γεύση από...πορνό, δημιουργώντας αντίστοιχα σχέδια με τα υλικά! Έβγαλε το Bento φωτογραφία και την ανέβασε στο Twitter γράφοντας: "Αναρωτιέμαι τι θα πει ο σύζυγός μου στους συναδέλφους του"

Η φωτογραφία έγινε viral στην Ιαπωνία, μαζί με το σχόλιο της γυναίκας η οποία έγραψε στη συνέχεια ότι δεν είχε χρόνο να τηγανίσει αυγά, παρότι δεν εξήγησε πως θα τα τοποθετούσε στην φωτογραφία...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.