Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Την κακοποίησε και της έκαψε σπίτι και αυτοκίνητο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθισε σήμερα ένας 43χρονος άνδρας κατηγορούμενος για εμπρησμό κατ' εξακολούθηση.

Ο 43χρονος που είχε καταδικαστεί με ποινή 15 ετών για τον βιασμό της πρώην συντρόφο του, σήμερα ξαναβρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου κατηγορούμενος για εμπρησμό ξανά σε βάρος της ίδιας γυναίκας.

Ο ίδιος καταδικάστηκε καθώς στις 16 Μαρτίου 2010 επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο που είχε δανειστεί η Καναδέζα με βρετανικό διαβατήριο φίλη του προκειμένου να την εκδικηθεί επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν. Στη συνέχεια 9 μέρες μετά στις 25 Μαρτίου είχε βάλει φωτιά στο σπίτι που διέμενε η γυναίκα στα Γδόχια Ιεράπετρας.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ανέφερε ότι ζει χρόνια στην Ελλάδα. Ανέφερε ότι ο 43χρονος ήταν τεχνίτης και πήγε να φτιάξει στο σπίτι της. Έτσι γνωρίστηκαν έγιναν ζευγάρι, ωστόσο του ζήτησαν να χωρίσουν επειδή ήταν πολύ κτητικός.

Εκείνος αρνήθηκε της κατηγορίες για τους εμπρησμούς ενώ ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα είχε προβλήματα με τους γείτονες της γιατί τους κατηγορούσε ότι ασχολούνται με τη διακίνηση ναρκωτικών. Υποστήριξε ότι όλα αυτά τα έλεγε η πρώην φίλη του για να τον εκδικηθεί.

Ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος για τους δυο εμπρησμούς με πιο επιβαρυντικό αυτόν του αυτοκινήτου καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο συνέτρεχε κίνδυνος για απώλεια ανθρώπινης ζωής και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.