Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο έρωτας στα χρόνια του Twitter

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παλιά οι ερωτευμένοι αντάλλαζαν γράμματα, μετά τηλεφωνήματα, στη συνέχεια sms και τώρα στη ζωή μας έχουν μπει για τα καλά τα social media που όμως έχουν και αυτά τη χάρη τους...

Η ιστορία του Τζέιμι και της Κέιτι είναι η πλέον χαρακτηριστική για τον έρωτα στα χρόνια του facebook και του twitter.

Ο 24χρονος Τζέιμι λοιπόν συνάντησε την Κέιτι σε μία πτήση από Βερκελώνη για Δουβλίνο. Η Κέιτι καθόταν μία σειρά πίσω του και ο 24χρονος της ζήτησε να κάτσει δίπλα της μιας και η θέση ήταν κενή. Αυτή δέχτηκε και καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης οι δυο τους δε σταμάτησαν να συζητούν.

Ωστόσο όταν έφτασαν στον προορισμό τους χωρίστηκαν χωρίς να ανταλλάξουν τηλέφωνα.

Ο Τζέιμι δε μπορούσε να σταματήσει να σκέφεται την κοπέλα στο αεροπλάνο όμως δε γνώριζε τίποτα για αυτήν παρά μόνο το μικρό της όνομα και ότι ήταν από τον Καναδά. Η προσπάθεια να τη βρει στο facebook λοιπόν δεν απέφερε καρπούς.

Τότε απευθύνθηκε στην αεροπορική εταιρεία ζητώντας τα στοιχεία της κοπέλας. Η απάντηση που πήρε όμως ήταν ότι δε μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο Τζέιμι δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε αποφασισμένος να τη βρει. Βγήκε στον αέρα μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στην Ιρλανδία όπου μένει, μήπως τον ακούσει η Κέιτι, ή κάποιος που τη γνωρίζει. Και αυτήν την φορά όμως δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Και τότε μαζί με τους φίλους του ξεκίνησαν μία ολόκληρη καμπάνια στο Twitter ψάχνοντας για την κοπέλα - μυστήριο στο αεροπλάνο, με τα hashtags #loveatfirstflight και #findkatie.

Τα tweets άρχισαν να αναπαράγονται και τελικά η Κέιτι βρέθηκε! Η ίδια μιλώντας στο CBS News είπε πως άρχικά έμεινε έκπληκτη και ήθελε και η ίδια να τον αναζητήσει ωστόσο δεν ήθελε να φανεί "απελπισμένη".

Οι δυο τους έχουν δώσει ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα...


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.