Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Εισαγγελική παρέμβαση για το "ροζ" βίντεο με τα ζευγάρια Σουηδών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους μαγνητοσκοπούν.

Χθες, η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Σοφία – Μαρία Βαΐτση παρήγγειλε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας, παράλληλα, να ενταθούν οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, καφετέριες, κ.α.), σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, σε όλες τις περιοχές του νησιού, όπως Ορφανίδου, Λίνδος, Φαληράκι, Παλιά Πόλη, κ.α.

Οι έλεγχοι, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα είναι καθημερινοί και κάθε δεκαπενθήμερο, μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, θα συντάσσεται έκθεση με τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών και θα παραδίδονται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σε ό,τι αφορά το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δυσφημίζοντας το νησί, θα γίνει έρευνα, για να εντοπιστεί το κατάστημα και να καταθέσουν υπάλληλοι και ιδιοκτήτης, ώστε να διερευνηθεί, αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απλής συνέργειας σε πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.