Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Μητέρα έκανε σεξ με το γιο της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο σύντροφός της παρακολουθούσε από webcam και έδινε οδηγίες.

Με ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε μία μητέρα από δικαστήριο του Μπρίστολ στην Αγγλία, η οποία κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική σχέση με το 12χρονο γιο της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο σύντροφος της γυναίκας παρακολουθούσε μέσω webcam και τις έδινε οδηγίες από το εξωτερικό στα ακουστικά που φορούσε στο κεφάλι της.

Το αγόρι ανέφερε στις Αρχές ότι την άκουσε να λέει ότι του «έδινε ένα μάθημα σεξ».

Το περιστατικό αυτό είδε το φως της δημοσιότητας όταν η γυναίκα μίλησε για το σύντροφό της σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για θύματα ενδοοικογενειακής βίας και ομολόγησε ότι έχει κακοποιήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της.

«Η συμπεριφορά σου απέναντι στο γιο σου είναι αντίθετη με τα ανθρώπινα ένστικτα και τη βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Προέκυψε αφότου γνώρισες έναν άντρα, ο οποίος σε ήλεγχε απόλυτα, έναν άντρα ο οποίος πρέπει να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» είπε ο δικαστής στην κατηγορουμένη, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline.

Τα παιδιά έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε ψυχιατρικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας, η οποία την έκανε πολύ ευάλωτη και απολύτως εξαρτώμενη από τους κυριαρχικούς συντρόφους της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.