Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Εξαφανισμένος Πατρινός βρέθηκε στη… Βουλγαρία με τον έρωτά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εγκατέλειψε γυναίκα και παιδιά πριν από 3 μήνες.

Ένα πραγματικό μαρτύριο ζούσε επί τρεις μήνες η οικογένεια του 54χρονου Πατρινού λόγω της εξαφάνισής του, ενώ είχαν κινητοποιηθεί σε όλη τη χώρα οι αρχές για τον εντοπισμό του.

Τελικά όμως έδωσε ο ίδιος σημάδια ζωής και το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπέστη κάτι δυσάρεστο, αλλά το αρνητικό για τους οικείους του ήταν πως αποφάσισε να... ρίξει μαύρη πέτρα πίσω, εγκαταλείποντας σύζυγο, παιδιά και λοιπούς συγγενείς.

Και όλα αυτά, όπως αναφέρει το ilialive.gr, χάρη στον ...κεραυνοβόλο έρωτά του για μια γυναίκα κατά πολύ νεότερή του η οποία μάλιστα ήταν η ψυχολόγος που προ ενός έτους τον είχε αναλάβει ως ασθενή λόγω ενδείξεων έντονης μελαγχολίας και σχεδόν κατάθλιψης που είχε εμφανίσει.

Για περισσότερους από οκτώ μήνες, ο 54χρονος άνδρας επισκεπτόταν το ιατρείο της και έκανε συνεδρίες ώστε να ξεπεράσει το έντονο άγχος που τον είχε κυριεύσει για μη οφθαλμοφανείς και χειροπιαστούς λόγους αφού όλα πήγαιναν μια χαρά στη ζωή του.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος έδειχνε να μην αντέχει τίποτα και να μην απολαμβάνει καμιά χαρά της ζωής του ακόμα και της οικογενειακής.

Μάλιστα η εν λόγω ψυχολόγος, τον ενέταξε σε ένα πρόγραμμα ομαδικής συνεδρίας στην οποία συμμετείχαν κι άλλοι παρόμοιοι ασθενείς. Φαίνεται όμως ότι αυτό που του έλειπε δεν ήταν άλλο από έναν δυνατό έρωτα!

Τον οποίο μάλιστα τον βρήκε αλλά στο... πρόσωπο της ψυχολόγου η οποία σημειωτέον είναι γύρω στα 32 και εκείνη την περίοδο διατηρούσε μια ερωτική σχέση που βρισκόταν στα ξεκινήματα.

Μέσα από τη συνεργασία για τη θεραπεία του οι δυο τους ήρθαν πολύ πιο κοντά από το προβλεπόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις και μεταξύ τους άρχισε να αναπτύσσεται ειδύλλιο...

Η απόφαση για... Βουλγαρία

Βλέποντας προφανώς ότι η σχέση τους δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά στα στενά όρια της Πάτρας και οι δυο τους να απολαύσουν και να ζήσουν όπως ήθελαν τον έρωτά τους αφού ο ένας έχει οικογένεια και η άλλη βρισκόταν σε σχέση, πήραν την μεγάλη απόφαση. Και ποια ήταν αυτή;

Να εγκαταλείψουν τους πάντες και τα πάντα και να φύγουν όσο γινόταν πιο μακριά και να αφήσουν το χρόνο να δείξει για το πού θα κατέληγε όλο αυτό.

Όπως τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε ο εξαφανισθείς σε εξάδελφό του στον οποίο επέλεξε να τηλεφωνήσει προσφάτως για να τον ενημερώσει για την τύχη του.

Του αποκάλυψε ότι βρίσκεται με την ψυχολόγο σε πόλη της Βουλγαρίας όπου έχουν εγκατασταθεί μόνιμα και του ζήτησε να ενημερώσει τους δικούς του για να μην ανησυχούν για την σωματική ακεραιότητα του και τη ζωή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.