Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

"Έφυγε" ο πρώην εκπρόσωπος του Ρίγκαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Τζέιμς Μπράντι, ο πρώην εκπρόσωπος του Ρόναλντ Ρίγκαν που είχε τραυματιστεί σοβαρά το 1981, κατά την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ, πέθανε σε ηλικία 73 ετών.

Ο Μπράντι είχε μείνει παράλυτος λόγω του τραυματισμού του και αφού ανάρρωσε ίδρυσε την Εκστρατεία Μπράντι για την Πρόληψη της Ένοπλης Βίας, μια οργάνωση που ασχολήθηκε ενεργά με την αλλαγή της νομοθεσίας περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα του Τζιμ, και πριν από τον πυροβολισμό εκείνη την μοιραία ημέρα του 1981, όσο υπηρετούσε στο πλευρό του προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν και μετά, στους μήνες και τα χρόνια που ακολούθησαν» ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η οικογένειά του στην ανακοίνωση που εξέδωσε.



«Το πάθος του Τζιμ για τη ζωή ήταν εμφανές σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Παρά τα τραύματά του και τους πόνους που υπέμενε καθημερινά, χρησιμοποιούσε το χιούμορ και τη γοητεία του για να χαρίζει χαμόγελα και να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο», πρόσθεσε.

Ο Τζος Έρνεστ, ο νυν εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου έπλεξε το εγκώμιο του Μπράντι τονίζοντας ότι όλοι οι εκπρόσωποι μετά από αυτόν προσπαθούν να τιμήσουν την κληρονομιά που άφησε πίσω του.

Η ενημέρωση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον γίνεται στην Αίθουσα Μπρίφινγκ Μπράντι, που ονομάστηκε έτσι προς τιμή του Τζέιμς Μπράντι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.