Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Στο μικροσκόπιο οι κλινικές της Ταϊλάνδης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξετάζεται το νομικό καθεστώς μετά την εγκατάλειψη βρέφους με σύνδρομο Down.

Υπό έρευνα βρίσκεται το νομικό καθεστώς των κλινικών της Ταϊλάνδης μετά το περιστατικό με τη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος που γέννησε με σύνδρομο Down στην παρένθετη μητέρα του.

Η αντίδραση της κοινής γνώμης ήταν έντονη με την 21χρονη παρένθετη μητέρα, που έχει δύο δικά της παιδιά και ζει μέσα στη φτώχεια, να δηλώνει με δάκρυα στα μάτια πως θα μεγαλώσει τον μικρό Γκάμι, όπως ονομάστηκε το νεογέννητο σαν δικό της παιδί.

Ο ανώτερος αξιωματούχος Αρκόμ Πραντιτσουάν είπε ότι πέντε από τις 12 κλινικές, οι οποίες εξετάστηκαν από τις αρχές μέχρι στιγμής, θα κλείσουν επειδή δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.

Η υγεία του μικρού είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και απαιτεί πολυέξοδες επεμβάσεις, μία από τις οποίες πρέπει να γίνει άμεσα στην καρδιά του. Από όταν δημοσιοποιήθηκε η ιστορία του μωρού που γνώρισε την εγκατάλειψη από την πρώτη στιγμή της ζωής του, άνθρωποι από όλον τον κόσμο συγκινημένοι έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους. Ήδη μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί για τον Γκάμι περίπου 120.000 δολάρια, ώστε να καλύπτονται τα επείγοντα έξοδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.