Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Διεκδικεί την κηδεμονία των παιδιών του Τζάκσον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια ων τριών παιδιών του αείμνηστου τραγουδιστή.



Η Ντέμπι Ρόουι, μητέρα των τριών παιδιών του Τζάκσον επιθυμεί να πάρει την επιμέλεια διότι ανησυχεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του Τζάκσον όπου ζούνε τα παιδιά, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας TMZ. Μεταξύ των ανησυχιών που επικαλείται η πρώην σύζυγος του Τζάκσον είναι η «επαναστατική στάση» των δύο μεγάλων παιδιών και η «έλλειψη βελτίωσης» σε αυτές, μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Πάρις.

Παρ’ όλα αυτά, στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι πιο ευάλωτος είναι ο 12χρονος Πρινς Μάικλ, ο μικρός της οικογένειας που είναι γνωστός και ως Μπλάνκετ. Μέχρι αυτή τη στιγμή, την κηδεμονία έχει η γιαγιά των παιδιών και μητέρα του Τζάκσον, Κάθριν. Η μητέρα των παιδιών θεωρεί ότι η Κάθριν είναι πολύ μεγάλη ηλικιακά για να τους προσφέρει αυτά που έχουν ανάγκη, αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ.

Η πρώην σύζυγος του θρύλου της μουσικής σχεδιάζει να καταθέσει νομικά έγραφα για να ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να αναλάβει την κηδεμονία και να πάρει τα παιδιά στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η Ντέμπι και ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.