Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Αυτοί δήλωναν πως το βρέφος ήταν δικό τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, τριών ρομά, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση βρέφους που δεν ανήκε στους φερόμενους ως γονείς του, στην Κατερίνη. Μάλιστα για την συγκεκριμένη υπόθεση οι δύο συλληφθέντες έχουν υποστηρίξει πως το βρέφος τους το παρέδωσε η γυναίκα που μεγάλωσε την μικρή Μαρία στα Φάρσαλα.

Πρόκειται για τους:

1) ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ευστράτιο-Ιωάννη του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννηθείς 13.08.1954 στα Γιαννιτσά Πέλλας.2) ΒΙΛΑΝΑΚΗ Ζωή του Κυριάκου και της Ζουμπουλιώς, γεννηθείσα 13.08.1955 στην Πέτα Νικολάου Σκουφά Άρτας.3) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ελευθερία του Αργύρη και της Σοφίας, γεννηθείσα 22.06.1973 στα Τρίκαλα.Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα χρόνια του με σκοπό να επιτύχουν την μεταβολή της οικογενειακής τάξης του ανηλίκου κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23510-46631 ή 23510-46630 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.