Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Πέθανε ο άνδρας που του είχε αφαιρέσει όρχι 60 κιλών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόωρο τέλος για τον 49χρονο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η ιστορία του Wesley Warren Jr. είχε κάνει το γύρο κόσμου καθώς ο 49χρονος άνδρας ζούσε ένα πρωτόγνωρο βασανιστήριο λόγω του όρχεώς του που είχε φτάσει σε βάρος τα 60 κιλά! Για την αφαίρεσή του είχε υποβληθεί πέρσι σε χειρουργική επέμβαση.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.
Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί αιτία θανάτου, σύμφωνα με τη Huffington Post, ωστόσο ο συγκάτοικός του 49χρονου Joey Hurtado δήλωσε στη «Las Vegas Review-Journal» πως ο Warren υπέστη πρόσφατα δύο φορές καρδιακή ανακοπή.

«Ήταν στο νοσοκομείο για πεντέμισι εβδομάδες», τόνισε στην εφημερίδα. «Είχε λοίμωξη την οποία πιστεύω πως προκάλεσε ο διαβήτης του και στη συνέχεια έπαθε καρδιακή ανακοπή».

Ο ίδιος είπε πως δεν πίστευε πως η χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το καλοκαίρι ο φίλος του, για την αφαίρεση του όρχι , δεν έπαιξε ρόλο στο θάνατό του.

Όταν ο Warren μπήκε στο χειρουργείο, πέρσι, ζύγιζε 252 κιλά. Δεκατρείς ώρες αργότερα, το βάρος του ήταν κατά 90 κιλά μικρότερο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη φορά που ο όρχις του άρχισε να μεγαλώνει ήταν τον Μάιο του 2008 έπειτα από έναν τραυματισμό.

«Ξύπνησα και ήταν σαν πεπόνι», είχε πει στη Huffington Post, «η προσωπική μου κόλαση μόλις άρχιζε».
Κάθε μήνα ο όρχις του Warren μεγάλωνε κατά 1,3 κιλά. Καθώς δεν είχε ασφάλιση δεν μπορούσε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, μέχρι που η κατάστασή του βγήκε εκτός ελέγχου και η περιπέτειά του έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

«Ακόμα κι όταν κάποιος μου προσέφερε βοήθεια ήταν δύσκολο», είχε εξηγήσει. «Ο όρχις μου ήταν τόσο μεγάλος που δεν μπορούσα να ταξιδέψω με αεροπλάνο. Ήταν πολύ μεγάλος και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα του αεροπλάνου».

Αρχικά ο 49χρονος αναζήτησε δωρεές για να πληρώσει την επέμβαση που θα τον ανακούφιζε και θα του προσέφερε μια φυσιολογική ζωή, η οποία όμως κόστιζε ένα εκατομμύριο δολάρια. Απέρριψε ωστόσο προσφορά από την εκπομπή «Dr. Oz Show» η οποία προθυμοποιήθηκε να πληρώσει για την επέμβαση σε αντάλλαγμα για τα αποκλειστικά δικαιώματα της ιστορίας του!

Κάποιοι κατηγόρησαν τον Warren πως η αναγνωρισιμότητα τον γοήτευσε περισσότερο απ’ ό,τι τον βασάνιζε ο όρχις του, κάτι που ο ίδιος διέψευδε κατηγορηματικά.

«Ποιος θα ήθελε να ζει έτσι;», έλεγε, «απλά δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο χειρουργικό τραπέζι».

Δείτε τις φωτογραφίες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.