Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Καταγγελία αναγνώστη: «Αιχμάλωτοι» σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα τρομακτικό γεγονός έζησε χθες το βράδυ αναγνώστης του enikos.gr καθώς επέστρεφε στην Αθήνα με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη, στην αμαξοστοιχία 885 του ΟΣΕ από Τρίκαλα προς Αθήνα, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ κατέρρευσε ένα τμήμα της οροφής έξω από τις τουαλέτες της Α΄ θέσης με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ένα νεαρό ζευγάρι. «Κρέμονταν καλώδια και επειδή υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας» διηγείται ο αυτόπτης μάρτυρας «αναζητήσαμε αρκετοί επιβάτες της Α' θέσης τον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας. Με έκπληξη ανακαλύψαμε ότι η πόρτα που ένωνε το βαγόνι μας με το κυλικείο και με το υπόλοιπο τρένο ήταν κλειδωμένη από τον προϊστάμενο με αποτέλεσμα επί 20΄ λεπτά να είμαστε εγκλωβισμένοι σαν αιχμάλωτοι στην Α΄ θέση, διότι από την άλλη πλευρά ήταν η ντιζελομηχανή».

Αναρωτιέται ο καταγγέλλων, τι θα γινόταν αν ξέσπαγε μια πυρκαγιά ή κάποιος αντιμετώπιζε ένα έκτακτο περιστατικό υγείας ή ακόμα πιο απλά χρειαζόταν ένας διαβητικός ένα ποτήρι νερό για να πιει ένα χάπι «αφού δεν υπήρχε πρόσβαση ούτε στο κυλικείο;»

«Όταν επιτέλους εμφανίσθηκε ο προϊστάμενος και ξεκλείδωσε την πόρτα μάς δήλωσε ότι ορθώς έπραξε και μάς εγκλώβισε «για να μην μπαίνουν στην Α΄ θέση επιβάτες άλλης θέσης»! Δηλαδή για μία διαφορά 15 € ο εν λόγω κύριος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή 30 επιβατών!» υποστηρίζει ο αναγνώστης του enikos.gr και επισημαίνει ότι: « Επιπλέον ήταν θρασύτατος και μίλησε με ανοίκειο ύφος σε όλους όσοι διαμαρτυρηθήκαμε. Μήπως κάποιος υπεύθυνος του ΟΣΕ πρέπει να του τραβήξει το αυτί;»

Τα στοιχεία του καταγγέλλοντα βρίσκονται στη διάθεση του enikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.