Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κραυγή απόγνωσης για το Καπετανάκειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαμαρτύρονται αύριο οι γονείς και οι μαθητές.

Φωνή αντίδρασης για το Καπετανάκειο υψώνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου.

Με το σύνθημα «έξι χρόνια κοροϊδία είναι πολλά», οι γονείς είναι έτοιμοι να αντιδράσουν και να πραγματοποιήσουν στις 10.30 αύριο το πρωί πορεία με προορισμό προς τη Λότζια, προκειμένου να αναγκάσουν τους υπεύθυνους να τους ακούσουν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Η ζωή των μαθητών και των δύο σχολείων (Γυμνασίου-Λυκείου) γίνεται δύσκολη, αφού ο χώρος έχει περιοριστεί, λόγω του εργοταξίου. Το μάθημα Φυσικής Αγωγής, γίνεται δύσκολα και οι μαθητές του Γυμνασίου αναγκάζονται να κάνουν μάθημα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων χωρίς θέρμανση και του Λυκείου σε Παραπήγματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση για το Καπετανάκειο, όπου και προστίθεται ότι «για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του κτιρίου μένει η ολοκλήρωση των μελετών, η πολεοδομική αδειοδότηση, η αποκατάσταση εσωτερικά της μορφής και της λειτουργικότητας του και η απόδοσή του στους μαθητές. Το έργο αυτό είναι πια αποκλειστικής αρμοδιότητας του δήμου Ηρακλείου.

Οι σύλλογοι γονέων (Γυμνασίου-Λυκείου) στην προσπάθειά τους να προχωρήσει το έργο, έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στον Δήμαρχο Ηρακλείου και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου» αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι «θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι ότι οι γονείς δεν πρόκειται να παραιτηθούν εύκολα και θα είναι παρόντες μέχρι επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο».


Πηγή: http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.