Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Το μούσι με κάνει να αισθάνομαι περισσότερο... θηλυκή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα με τα... γένια που έγινε Σιχ!

Η 23χρονη Harnaam Kaur είναι μια γυναίκα που πάσχει από ένα σύνδρομο που την κάνει να έχει κανονική... γενειάδα!

Το πρόσωπό της γεμίζει τρίχες, αλλά εκείνη φαίνεται να αποδέχεται την κατάστασή της, από την στιγμή που έγινε μέλος της θρησκευτικής οργάνωσης Σιχ, η οποία απαγορεύει σε άνδρες αλλά και γυναίκες να κόβουν τις τρίχες από το σώμα τους.

Η κοπέλα από το Μπέρκσαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας, πάσχει από το σύνδρομο του πολυκυστικού ωαρίου, που προκαλεί στις γυναίκες μια υπέρμετρη τριχοφυΐα, κάτι που την έκανε ήδη από την ηλικία των 11 ετών να ξυρίζεται όπως οι άνδρες...

Οι τρίχες άρχισαν να εξαπλώνονται γρήγορα, εκτός από το πρόσωπο και στα χέρια αλλά και στο στήθος της, κάτι που της προκάλεσε προβλήματα στο σχολείο, αφού ήταν καθημερινός στόχος για τα πειράγματα των συμμαθητών της.

Στο παρελθόν όπως λέει η ίδια είχε δεχτεί ακόμα και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της μέσω του ίντερνετ... Παρόλα αυτά η Harnaam, αποφάσισε να σταματήσει να ξυρίζεται, αφού έγινε μέλος των Σιχ σε ηλικία 16 ετών.

Ο Σιχισμός είναι μονοθεϊστική θρησκεία, η οποία ξεκίνησε το 15ο αιώνα μ.Χ. στη βόρεια Ινδία, με επιρροές κυρίως από τον Ινδουισμό και το Ισλάμ, ενώ η ονομασία «Σιχισμός» προέρχεται από τη λέξη Sikh (Σιχ), η οποία προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα śiṣya που σημαίνει «απόστολος» ή «αρχάριος», ή śikṣa που σημαίνει «διδασκαλία».

Σήμερα η 23χρονη δηλώνει ευτυχισμένη με την εξωτερική της εμφάνιση και δέχεται όπως λέει αυτό που ο Θεός της χάρισε.

Όπως λέει η ίδια ο Σιχισμός τη βοήθησε να καταλάβει τα πραγματικά ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα της ζωής και να αγαπήσει τον εαυτό της, ενώ δηλώνει πως το μούσι της την κάνει να αισθάνεται περισσότερο ελκυστική και θηλυκή!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.