Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Παραχώρησα το διαμέρισμα με ενοίκιο τους φόρους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Βασίλης έχει παραχωρήσει το σπίτι του στην περιοχή της πλατείας Αμερικής χωρίς ενοίκιο στην οικογένεια της Τίνας η οποία έχει αναλάβει να καλύπτει όλα τα έξοδα του σπιτιού (φόρους, λογαριασμούς, κοινόχρηστα κλπ).



Το δημοσίευμα του Έθνος αναφέρει: "Όταν η Τίνα γέννησε το πρώτο της παιδί, το 2011, έμενε με τον άντρα της σε μια μονοκατοικία στο Μοσχάτο με πορτοκαλιές και λεμονιές. Πλήρωναν 450 ευρώ ενοίκιο, αλλά τα πράγματα ζόριζαν ήδη. Εκείνη άνεργη, εκείνος μηχανουργός, έφαγαν γρήγορα όλες τις οικονομίες τους. Περίπου την ίδια εποχή ο Βασίλης κληρονομούσε από τη γιαγιά του ένα διαμέρισμα τρίτου ορόφου, 120 τ.μ. στην περιοχή της πλατείας Αμερικής. Κάπου εκεί οι δρόμοι τους συναντήθηκαν".

"Σκεφτόμασταν ήδη να φύγουμε επειδή δεν αντέχαμε το ενοίκιο. Μας έκανε αυτή την πρόταση ο Βασίλης και τη βρήκαμε σπουδαία" αναφέρει η Τίνα στην εφημερίδα.

Η πρόταση του Βασίλη ήταν να μείνει η οικογένειά της Τίνας στο σπίτι της πλατείας Αμερικής χωρίς ενοίκιο και να καλύπτει όλα τα έξοδα του σπιτιού.

Μεσίτες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν πως τέτοια περιστατικά όπως του Βασίλη και της Τίνας συμβαίνουν συχνά. Μεγάλα και παλιά ακίνητα σε υποβαθμισμένες περιοχές, που μένουν κενά για μεγάλο χρονικό διάστημα, παραχωρούνται σε φίλους και γνωστούς, σε ανθρώπους με συστάσεις χωρίς ενοίκιο, αλλά με την υποχρέωση να πληρώνονται φόροι, κοινόχρηστα, λογαριασμοί κλπ.

"Όσοι έχουν άμεση ανάγκη καταφεύγουν σε αυτή την λύση" λέει η Αντωνία Βλαχάκη, μεσίτρια στην Ομόνοια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.