Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ποινές φυλάκισης 226 ετών στους γονείς που ασελγούσαν στα παιδιά τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ποινή φυλάκισης 123 χρόνων στον πατέρα και 103 στη μητέρα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στους δύο γονείς από τη Λεύκα οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Το ζευγάρι ήταν προφυλακισμένο από τον Μάιο του 2013 και η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε. Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων.
Ποινές φυλάκισης 226 ετών στους γονείς που ασελγούσαν στα παιδιά τους

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο τους.

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς τα παιδιά είναι ανήλικα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.