Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστίες για τη στήριξη των Α.μεΑ. από τα χιώτικα σούπερ μάρκετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις των χιώτικων σούπερ μάρκετ ΧΑΡΑ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, KEY FOOD, ΛΕΒΙΔΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ,CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που φιλοξένησαν τα καλάθια αγάπης και αλληλεγγύης, για τα άπορα μέλη μας - άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, προκειμένου να μη στερηθούν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης τουλάχιστον αυτές τις μέρες της αγάπης και της αδελφοσύνης, που η Γέννηση του Χριστού διδάσκει.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους συνανθρώπους και συμπολίτες μας που γέμισαν τα καλάθια με το υστέρημά τους πολλές φορές, καθώς και τη Λαϊκή Αλληλεγγύη Χίου, η οποία προσέφερε τρόφιμα σε 15 οικογένειες Ατόμων με Αναπηρία.

Ο συνολικός αριθμός των οικογενειών που στηρίχθηκαν από τον Π.Σ.Α.μεΑ. είναι 75 οικογένειες και μαζί με τις 15 της Λαϊκής Αλληλεγγύης ανέρχονται στις 90 οικογένειες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας μας και του καθενός ξεχωριστά.

Στις επιχειρήσεις των σούπερ μάρκετ ευχόμαστε καλές δουλειές.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. του Π.Σ.Α.μεΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.