Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Έλληνας που κοιμάται σε νταλίκα στην Αμβέρσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού ο οποίος μένει στην νταλίκα του εδώ και 50 ημέρες, εγκλωβισμένος στο λιμάνι της Αμβέρσας, καθώς δεν έχει χρήματα για να πληρώσει ξενοδοχείο ή φαγητό. Τη συγκλονιστική ιστορία του Έλληνα οδηγού που «ναυάγησε» στα νερά της κρίσης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr.

Ο Έλληνας που κοιμάται σε νταλίκα στην Αμβέρσα

«Πουλάω και το νεφρό μου για να ζήσω εγώ και η οικογένεια μου», δηλώνει ο Γιάννης Μαντζώρος στο enikos.gr, ο οποίος από τις ημέρες της ευτυχίας έφτασε στο σημείο να κάνει απεργία πείνας και να κοιμάται στο τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που του έχει απομείνει. Μια νταλίκα σταθμευμένη στο λιμάνι της Αμβέρσας . Μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές περιπέτειες η περιουσία του κατασχέθηκε ενώ η οικογένεια του στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης. Ο οδηγός έχει ένα εγγονάκι το οποίο, όπως επισημαίνει, του δίνει κουράγιο για να μην αυτοκτονήσει.  

«Κάποτε ήμουν ευτυχισμένος. Έβγαζα ενάμιση εκατομμύριο δραχμές τον μήνα και ήμουν άρχοντας. Τώρα περιμένω 48 ημέρες να φάω κανονικό φαγητό. Συντηρούμαι με μήλα», τονίζει ο κ. Μαντζώρος στο μήνυμα του.

Η ιστορία του κ. Μαντζώρου έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου καθώς το 2012 απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Αντώνη Σαμαρά.

Ακούστε το ηχητικό
Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.