Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκε το τυχερό βραχιόλι του Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ φορούσε ένα βραχιόλι κατά τη διάρκεια της καριέρας του για καλή τύχη μέχρι που το έχασε όταν χτύπησε στις Άλπεις. Τελικά το βραχιόλι βρέθηκε από τους διασώστες και τοποθετήθηκε δίπλα από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ξύλινο βραχιόλι του Σούμι βρέθηκε στο σημείο όπου έπεσε στις Άλπεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα από το προσκεφάλι του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου.



Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έχει εγχειριστεί δύο φορές και οι γιατροί εκφράζουν φόβους ότι ίσως να μην ξυπνήσει ποτέ από το τεχνητό κώμα. Πάντως το βραχιόλι του βρέθηκε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σουμάχερ.

Τα συγκεκριμένα ξύλινα βραχιόλια φοριούνται από βουδιστές για να προσφέρουν την αυτοσυγκέντρωση που χρειάζονται προκειμένου να προσευχηθούν αλλά στο δυτικό κόσμο φοριούνται για καλοτυχία.

Η κατάσταση του μεγάλου πρωταθλητή συνεχίζει να ανησυχεί ενώ υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου που αναφέρουν ότι ο Σουμάχερ έχει πολύ σοβαρά τραύματα και η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, γεγονός που τα ΜΜΕ δεν τολμούν να αποκαλύψουν.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ καθησυχάζει τους θαυμαστές του πρωταθλητή αναφέροντας ότι η Κορίνα και τα παιδιά του πιστεύουν ότι θα γίνει καλά χάρης στην εξαιρετική ομάδα των γιατρών που παλεύει κάθε μέρα.

«Η οικογένεια του Μίκαελ είναι πολύ ικανοποιημένη με την δουλειά των γιατρών και τους έχουν πλήρη εμπιστοσύνη» δήλωσε η Σαμπίν Κεμ ενώ συμπλήρωσε ότι «η κατάσταση του Σουμάχερ είναι σταθερή».

Η 44χρονη σύζυγος του Σουμάχερ στέκεται «βράχος» στο πλευρό του άνδρα της και τον επισκέπτεται κάθε μέρα ενώ δεν υπάρχουν σχέδια που προβλέπουν να ξυπνήσει ο Μίκαελ.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί ανησυχία καθώς εικάζεται ότι τα τραύματα είναι τόσο σοβαρά που οι γιατροί δεν μπορούν να τον ξυπνήσουν επειδή δεν έχουν ιαθεί.

Οι γιατροί επιλέγουν να έχουν τους ασθενείς σε τεχνητό κώμα λόγω του μειωμένου οξυγόνου στον εγκέφαλο μετά από τα εκάστοτε ατυχήματα που προκαλούν τραύματα στο κεφάλι. Ο συγκεκριμένος τρόπος βοηθάει στο να ιανθούν τα τραύματα και να μην επέλθουν επιπλοκές ή θάνατος. Οι ασθενείς που βρίσκονται σε αυτή τη κατάσταση συνήθως είναι καλύτερα και ξυπνάνε μέσα σε μία με δύο εβδομάδες από τη στιγμή που τέθηκαν σε τεχνητό κώμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.