Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΟΕΣΥ για τις αποζημιώσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επίθεση στον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, εξαπολύει με ανακοίνωση της η ΠΟΕΣΥ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το ύψος των αποζημιώσεων που οφείλονται στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ εξαρτάται από την πρώτη ημέρα απασχόλησης κάθε εργαζόμενου ανεξαρτήτως του είδους της σύμβασης βάσει της οποίας παρείχε τις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ,

«Απομονωμένος ο αρμόδιος υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, από τις ελληνικές και διεθνείς Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις Συντακτών και από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, επιμένει να αμφισβητεί και τις δικές του δηλώσεις και υποσχέσεις.

Για τελευταία φορά τονίζουμε ότι με το από 17-1-2014 ηλεκτρονικό μήνυμά του, θεωρούμε ότι επιβεβαιώνει την ορθότητα των θέσεών μας για το επίμαχο θέμα των αποζημιώσεων που οφείλονται στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ καθώς το ύψος τους δεν εξαρτάται από την άποψη που έχει το υπουργείο Οικονομικών αλλά από την πρώτη ημέρα απασχόλησης κάθε εργαζόμενου ανεξαρτήτως του είδους της σύμβασης βάσει της οποίας παρείχε τις υπηρεσίες του. Κατόπιν αυτών, η εξακολούθηση κάθε συζήτησης για το ζήτημα αυτό στερείται νοήματος».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.