Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σε αποχή μαθητές σχολείου στη Σητεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προχωρούν σε κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης τη Δευτέρα.

Σε κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης θα προχωρήσουν την Δευτέρα οι γονείς των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Σητείας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα άλυτα προβλήματα που ταλανίζουν την λειτουργία του σε βάρος των παιδιών που φοιτούν σε αυτό, όπως καταγγέλλεται.

Μάλιστα, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οι μαθητές απέχουν από τα μαθήματα τους.

Οι γονείς εδώ και εβδομάδες έχουν κινητοποιηθεί προς κάθε αρμόδιο φορέα προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει, όμως παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν, τα προβλήματα παραμένουν με τους ίδιους να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

«Από την αρχή της χρονιάς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά (κτιριακά, πυρασφάλεια, υπόστεγο γυμναστικής, ελλείψεις ειδικοτήτων που καλύφτηκαν με μεγάλες καθυστερήσεις, μη λειτουργία του ολοήμερου), με αποκορύφωμα την έλλειψη δασκάλου στο τμήμα Ε2 της πέμπτης τάξης από τις 3 Δεκεμβρίου 2013. Τα προβλήματα αυτά έχουν αναφερθεί εγγράφως στις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης αλλά δεν είχαν την τύχη μέχρι σήμερα να απαντηθούν» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του συλλόγου.


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.