Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η συμβουλή της ημέρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τόνωσε τους κοιλιακούς σου με fitball.

Ονειρεύεσαι σφιχτούς και γραμμωμένους κοιλιακούς; Προσπαθείς να αποκτήσεις την τέλεια κοιλιά αλλά δεν βλέπεις αποτέλεσμα; Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να εξοπλιστείς με μία μπάλα fitball, ένα στρωματάκι εδάφους και πολλή όρεξη να πετύχεις τον στόχο σου!

Η προπόνηση με μπάλα fitball είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική μορφή άσκησης, η οποία θα σου δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα για το χρόνο που αφιερώνεις, και θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου πιο γρήγορα. Οι ασκήσεις με fitball είναι πιο ξεκούραστες από άλλα είδη και δεν προκαλούν τραυματισμούς.

Βάλε στο πρόγραμμα των κοιλιακών σου τις 3 ασκήσεις με μπάλα που ακολουθούν και θα αυξήσεις τις πιθανότητες να γραμμώσεις την κοιλιά σου. Προσπάθησε λοιπόν να τους γυμνάζεις τακτικά, έστω και από λίγο κάθε φορά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, έτσι ώστε να μη νιώσεις πόνο. Ξεκίνα με λίγες επαναλήψεις και σταδιακά αύξησέ τες.

Ροκανίσματα
Στήριξε το κατώτερο μέρος της πλάτης πάνω στη μπάλα και εκτέλεσε μικρές άρσεις κορμού, διατηρώντας πάντα κολλημένα τα πόδια στο έδαφος.

Κάτω κοιλιακοί
Πάρε την αρχική θέση για κάμψεις, κρατώντας τα χέρια σου κάτω από τους ώμους και τη ράχη σου ίσια, βάζοντας παράλληλα τα πόδια σου πάνω στη fitball. Κάνε κάμψη του κορμού, φέρνοντας τα γόνατα κοντά στο στήθος σου και επέστρεψε στην αρχική σου θέση, προσέχοντας πάντα να μην κάνεις υπερέκταση της ράχης.


Πλάγιοι κοιλιακοί
Ξάπλωσε με την δεξιά πλευρά σου πάνω στη μπάλα, σταύρωσε τα πόδια σου για να έχεις καλή βάση στήριξης και βρες ισορροπία. Τοποθέτησε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και κάνε κάμψη του κορμού προς τα πάνω με τους κοιλιακούς σφιγμένους σε όλη την διάρκεια της κίνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.