Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Επιχείρηση-μαμούθ για τη σωτηρία ενός υπέρβαρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέντε ολόκληρες ώρες, το γκρέμισμα ενός τοίχου και η διάλυση μιας σκάλας, απαιτήθηκαν για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο ένας Βρετανός, ο οποίος ζύγιζε 362 κιλά.

Ο Κλάιβ Κάρπεντερ δεν ήταν άγνωστος στην Αγγλία. Υπήρξε δημοφιλής παλαιστής πριν από περίπου δύο δεκαετίας, όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το βάρος του άρχισε να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, μέχρι που έφτασε τα 362 κιλά με αποτέλεσμα να παραμένει εδώ και χρόνια έγκλειστος στην οικία του, στο Κεντ της Αγγλίας.




Πριν από δύο εβδομάδες, ο Κάρπεντερ χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αναπνοή. Παραϊατροί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση του γιου του και κάπου εκεί άρχισε η μεγάλη τους περιπέτεια και ταλαιπωρία.

Ήταν αδύνατον να μεταφέρουν τον υπέρβαρο άνδρα στο ασθενοφόρο και χρειάστηκε να γκρεμίσουν έναν τοίχο στο σπίτι του, καθώς επίσης και να διαλύσουν μια σκάλα. Η επιχείρηση αυτή διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες και χρησιμοποιήθηκε ειδικό ασθενοφόρο για να χωρέσει ο ηλικίας 61 ετών άνδρας.

Ο Κάρπεντερ μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από δύο ημέρες απεβίωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.