Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Έτρεχαν στη θάλασσα για να μαζέψουν... ξύλα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολλοί είναι εκείνοι που επωφελούνται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες γιατί δυστυχώς τα χρήματα περισσεύουν σε λίγους.

Με αγροτικά αυτοκίνητα, τρακτέρ ακόμα και με μπουλντόζες μετέφεραν τα ξύλα που ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία της Ζαχάρως από την σφοδρή κακοκαιρία…

Μικροί και μεγάλοι, ολόκληρες οικογένειες επισκέφθηκαν την παραλία για να μαζέψουν ξύλα που είναι ότι πρέπει για το τζάκι!

Σε όλο το μήκος της παραλίας, τα κύματα της αγριεμένης θάλασσας εναπόθεσαν μεγάλη ποσότητα ξύλων που συνεχώς ενισχυόταν αφού με κάθε νέο παφλασμό έβγαιναν καινούρια.

Το ενδιαφέρον σύμφωνα με την patrisnews.com που εκδηλώθηκε ήταν μεγάλο… Τα τρακτέρ και τα αγροτικά Ι.Χ. πηγαινοέρχονταν, γέμιζαν και άδειαζαν από τα βρεγμένα ξύλα! Εντύπωση προκάλεσαν κάποιοι που έφτασαν με τις μπουλντόζες τους…

Το μάζεμα των ξύλων αυξάνεται χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερο και αυτό οφείλεται φυσικά στην παράταση της δυσμενούς οικονομικής περιόδου που διανύει η Ελλάδα και της διαρκούς ρευστότητας.

Οι μεγάλες στοίβες από καυσόξυλα σπάνια παρατηρούνται πλέον στις αυλές γιατί δεν είναι και φθηνές, ενώ άδειοι θα παραμείνουν για ακόμα μία χρονιά οι καυστήρες.

Πολλοί είναι εκείνοι που επωφελούνται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες γιατί δυστυχώς τα χρήματα περισσεύουν σε λίγους πλέον!

«Αυτή τη στιγμή η τιμή του πετρελαίου είναι απλησίαστη! Οπότε κάνουμε ότι μπορούμε με τα ξύλα… Πλέον αναγκαζόμαστε ν’ αναζητάμε τέτοιου είδους ευκαιρίες για να έχουμε θέρμανση», τόνισε ο κ. Δήμος Κουτσουρούμπας.

Απ’ ότι φαίνεται θα περιμένουμε να βρέξει για να ζεσταθούμε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.