Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κουρουμπλής: Υποκριτική η ευαισθητοποίηση για το AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Οροθετικά άτομα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την αγωγή τους, φθάνοντας ακόμη και στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας προκειμένου να μπορούν να δικαιολογήσουν το δικαίωμα τους να λάβουν αυτό το ευτελές επίδομα για να ικανοποιήσουν το αίσθημα της αυτοσυντήρησής τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στην παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

“Είναι τουλάχιστον υποκριτικό μια και μόνο ημέρα του χρόνου να εκδηλώνεται ευαισθητοποίηση για το κρίσιμο ζήτημα του AIDS, όταν όλο τον υπόλοιπο χρόνο κυριαρχούν ο ρατσισμός και κοινωνικός αποκλεισμός προς τους πάσχοντες από AIDS.

Η οικονομική κρίση «ξεχύνεται» ως αντικοινωνικό τσουνάμι στην κατεδάφιση των στοιχειωδών κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Ακόμα και τα ευτελή επιδόματα των αναπήρων μπαίνουν στο στόχαστρο των δανειστών με τη «λογική» ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν για την αποπληρωμή του χρέους, ακόμη και οι πάσχοντες από AIDS. Οι «ευρηματικές» κυβερνήσεις των τελευταίων τεσσάρων χρόνων αδύναμες να επιβάλλουν δίκαιη κατανομή των βαρών, αδύναμες μπροστά στη μεγάλη καγχάζουσα διαπλοκή της φοροκλοπής, φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής περικόπτουν ακόμη και τα επιδόματα των ατόμων με HIV/AIDS.

Δεν χωράει στο μυαλό μου πώς λόγω των προωθούμενων αυτών περικοπών, οροθετικά άτομα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την αγωγή τους, φθάνοντας ακόμη και στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας προκειμένου να μπορούν να δικαιολογήσουν το δικαίωμα τους να λάβουν αυτό το ευτελές επίδομα για να ικανοποιήσουν το αίσθημα της αυτοσυντήρησής τους”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.