Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο bazaar για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το Σωματείο Περίθαλψης Αδέσποτων Stray.gr.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνουν τo Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr, στο χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123 στο κέντρο της Αθήνας.

Σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ούτως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του για τα αδέσποτα της Αττικής. Τα έσοδα που προκύπτουν προορίζονται μόνο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη στείρωση και τη φιλοξενία ζώων, τα οποία κατόπιν υιοθετούνται από οικογένειες με συμβόλαιο υιοθεσίας.

«Κάθε χρόνο το Χριστουγεννιάτικο Βazaar μας προσελκύει τουλάχιστον 2.000 δίποδους φίλους, αλλά και πάρα πολλούς τετράποδους πρώην αδέσποτους και νυν ευτυχισμένους συντρόφους ζωής», σημειώνουν οι διοργανωτές.

Το Bazaar θα πλαισιωθεί και φέτος από εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και μεγάλους, παρουσιάσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές ζώων, επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και άλλα διαδραστικά προγράμματα.

Εκτός από την επίσκεψη και την αγορά προϊόντων κατά τη διάρκεια του Bazaar, πολύτιμη βοήθεια αποτελούν και οι χορηγίες του Bazaar με προσφορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών προς πώληση ή διάθεση στη λαχειοφόρο αγορά.

To Stray.gr είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Αττικής. Αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές και δε λαμβάνει καμία απολύτως κρατική επιχορήγηση προσφέροντας στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, αλληλοβοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό. Από την ίδρυσή του ως σήμερα, το Stray.gr έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων, και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες της εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σωματείου και την ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.