Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Χατζηδάκης: Θα προστατέψουμε τους αδύναμους από τους πλειστηριασμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Κάνουμε μια δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα» δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προστατέψει τους αδύναμους από τους πλειστηριασμούς...

«Πρώτα απ΄ όλα, συνέχιση της προστασίας που παρέχουν οι νόμοι 3869/2010 και 4161/2013 για τους φτωχούς και τους κοινωνικά αδύναμους.

Επιδιώκουμε τη μέγιστη προστασία γι΄ αυτούς που τη χρειάζονται, με βάση τις σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, χωρίς βέβαια να μπορούν να εκμεταλλεύονται αυτές τις ρυθμίσεις επιτήδειοι ή μεγάλα ψάρια. Και ως προς την κατεύθυνση αυτή πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε», τόνισε αρχικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και συνέχισε.

«Πέρσι υπήρχε πρόβλεψη για ύφεση 4,2%, φέτος, μετά από έξι χρόνια συνεχούς ύφεσης, ο προυπολογισμός προβλέπει για πρώτη φορά θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό το λένε οι περισσότεροι αναλυτές και διεθνείς οργανισμοί και σίγουρα δεν συνέβη τυχαία. Σήμερα η πατρίδα μας, παρά τα κύματα, βλέπει για πρώτη φορά το λιμάνι. Αυτό δεν το πετύχαμε με ευχολόγια ή μαγικές συνταγές, όπως αυτές που ακούμε από την αντιπολίτευση, αλλά με συγκεκριμένες δράσεις και ρήξεις. Αξιοποιώντας κάθε εργαλείο που διαθέταμε».

Κλείνοντας, ο Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για παγκόσμιο ρεκόρ λαϊκισμού και πρότεινε να γίνει συνιστώσα του, που κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές και απέσπασε 300 ψήφους, το κόμμα με ονομασία «χαρίζω δάνεια χαρίζω σπίτια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.