Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πάγωμα δανείων για ανέργους και «μη έχοντες»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι, οι τράπεζες θα κινούνται βάσει δικών τους κριτηρίων, τα οποία θα είναι κυρίως εισοδηματικά και περιουσιακά, θα αφορούν την πραγματική οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού και δεν θα σχετίζονται με την αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας.

Σε ένα πολυσύνθετο σχέδιο, για εξατομικευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν τα «κόκκινα» δάνεια, έχουν καταλήξει οι τραπεζίτες.

Είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι, οι τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους κριτήρια, τα οποία θα είναι κυρίως εισοδηματικά και περιουσιακά και όχι η αξία του σπιτιού. «Οι δανειολήπτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα», λένε χαρακτηριστικά τραπεζίτες στο «Εθνος της Κυριακής».

Το κυρίαρχο στοιχείο κάθε «λύσης, αφορά την πραγματική και μόνο οικονομική κατάσταση της οικογένειας, του φυσικού προσώπου και της επιχείρησης, με στόχο την ομαλοποίηση της αγοράς, την ανάσα των νοικοκυριών και την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

* Πατήστε στα δημοσιεύματα για μεγέθυνση






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.