Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ένα μπαζάρ για τα παιδιά με νοητική στέρηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο μετρό Συντάγματος στις 8 και 9 Δεκεμβρίου.

Ποικιλία από χριστουγεννιάτικα δώρα θα βρουν όσοι επισκεφτούν το μπαζάρ που διοργανώνει το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στο μετρό στο Σύνταγμα.

Το μπαζάρ θα γίνει την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τις 9:00-20:00.

Τα αντικείμενα του μπαζάρ έχουν φτιαχτεί από τους νέους του Ιδρύματος στα Εργαστήρια Κατάρτισης, ενώ θα υπάρχουν και αντικείμενα που έχουν ευγενικά προσφερθεί από δωρητές που στηρίζουν το έργο του Ιδρύματος.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών λειτουργίας του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ντόλυ Μπουκογιάννη, δημιούργησε, αποκλειστικά για τους σκοπούς του Ιδρύματος, ένα βραχιόλι από ασήμι 925ο και μαργαριτάρι γλυκού νερού, το οποίο θα διατίθεται στο φετινό Bazaar.

Πηγή έμπνευσής της ήταν το φύλλο κισσού, όπως χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα και τη Βυζαντινή καλλιγραφία. Το γράμμα «Θ» «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» απεικονίζεται σαν μία καρδιά, σύμβολο της ζωής και της αγάπης. Το βραχιόλι αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή Χριστουγεννιάτικου δώρου είτε από εταιρείες, είτε από το κοινό.

Τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.