Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Αποχή από τα μαθήματα λόγω ψύχους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα αποφάσισαν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Το συγκεκριμένο σχολείο, αν και εγκαινιάστηκε πρόσφατα, λειτουργεί εδώ και μία εβδομάδα, χωρίς θέρμανση.

Σήμερα το πρωί, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης ώρας διδασκαλίας, οι γονείς αποφάσισαν να διακόψουν τη λειτουργία του σχολείου, για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από το κρύο. Όλοι οι μαθητές επέστρεψαν στα σπίτια τους, ενώ αρκετοί γονείς βρέθηκαν στο σχολείο, για να διεκδικήσουν το αυτονόητο.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ενημέρωσε για την εξέλιξη τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία του συλλόγου εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να συναντηθεί με το δήμαρχο Παύλου Μελά, Διαμαντή Παπαδόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει να μεριμνήσει για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου σε φυσικό αέριο.

«Διεκδικούμε το αυτονόητο. Θέλουμε τα παιδιά μας να παρακολουθούν μαθήματα στη ζέστη και όχι σε αίθουσες-ψυγεία. Κάναμε υπομονή μία εβδομάδα. Δυστυχώς, δεν συγκινήθηκε κανείς. Μας ενδιαφέρει να μην χάνονται μαθήματα, όμως, δεν μπορεί κανένας να παίζει με την υγεία των παιδιών μας», δήλωσε η γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Ευκαρπίας, Δόμνα Πολυζώη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.