Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Νέο κύμα κακοκαιρίας από το μεσημέρι της Κυριακής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που κάνει αναφορά για ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Συμφώνα με την ΕΜΥ από σήμερα, Σάββατο 23/11/13, στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν στη Δυτική Πελοπόννησο και από αργά το βράδυ και στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Αύριο, Κυριακή 24/11/2013, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και μετά το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και από το απόγευμα στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 1000 μέτρα). Στην Αττική βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες που πιθανόν να είναι ισχυρές αλλά τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Τη Δεύτερα, 25/11/2013, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, στη Θράκη (μέχρι το πρωί), στο Ανατολικό Αιγαίο (μέχρι το απόγευμα) και στα Δωδεκάνησα (μέχρι αργά το βράδυ). Ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Μακεδονίας και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας (περίπου 600 με 700 μέτρα).

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, 26/11/13, σε όλη τη χώρα από Βορά προς Νότο. Παροδικές χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.