Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Νεαρός υπάλληλος υπερασπίστηκε τυφλό συμπολίτη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τού έδωσε από την τσέπη του τα λεφτά που τού πήρε μια πελάτης.

Δεκάδες τηλεφωνήματα, εκατοντάδες μηνύματα και... αύξηση της πελατείας του δέχτηκε η διοίκηση ενός εστιατορίου της αλυσίδας Dairy Queen στη Μινεσότα, χάρη στη συγκινητική ιστορία ενός 19χρονου υπαλλήλου, ο οποίος με σθένος και ευγένεια υπερασπίστηκε έναν τυφλό πελάτη του καταστήματος.



Ο νεαρός Joey Prusak, όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Blaze, εργάζεται στο γνωστό εστιατόριο γρήγορου φαγητού σχεδόν πέντε χρόνια και όπως είπε ο ίδιος ένιωσε «σοκαρισμένος και αηδιασμένος» με όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του.

Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο κατάστημα ένας τυφλός άντρας, συχνός πελάτης του μαγαζιού. Όταν έβγαλε το πορτοφόλι του για να πληρώσει την παραγγελία του, έπεσαν από την τσέπη του 20 δολάρια. Μια ηλικιωμένη γυναίκα που στεκόταν από πίσω του έσκυψε και το σήκωσε από το πάτωμα... και το έβαλε στο πορτοφόλι της.

«Ήρθε μπροστά στο ταμείο και τής ζήτησα να επιστρέψει τα 20 δολάρια στον κύριο. Με κοίταξε με ένα βλέμμα αποστροφής. Τής ζήτησα για ακόμη μία φορά να τού δώσει τα χρήματα και μού απάντησε: “Όχι, είναι δικά μου. Από μένα έπεσαν”. Τότε τής είπα ότι δεν επρόκειτο να πάρω παραγγελία από έναν άνθρωπο τόσο ασεβή όσο η ίδια, που κλέβει τα χρήματα κάποιου με τέτοιο τρόπο».

Η γυναίκα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εξαγριώθηκε και άρχισε να βρίζει τον υπάλληλο, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε ψύχραιμος.

«Έγινε έξαλλη και άρχισε να βρίζει. Διατήρησα την ψυχραιμία μου, καθώς αντιμετωπίζω πελάτες κάθε μέρα. Συνέχισε να με βρίζει όμως και τής ζήτησα να φύγει από το κατάστημα από τη στιγμή που δεν επιστρέφει τα χρήματα».

Στη συνέχεια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων πελατών ο 19χρονος υπάλληλος πλησίασε τον τυφλό άντρα και τού έδωσε 20 δολάρια που έβγαλε από το πορτοφόλι του.

«Αυτό που συνέβη μετά δεν το περίμενα. Ο υπάλληλός σας πλησίασε τον άντρα, έβγαλε έξω το πορτοφόλι του και τού είπε: “Κύριε, εκ μέρους του Dairy Queen, σάς επιστρέφω τα 20 δολάρια που σάς έπεσαν την ώρα που φεύγατε από το ταμείο”. Έπαθα σοκ από τη γενναιοδωρία του υπαλλήλου σας» έγραψε ένας πελάτης στη διεύθυνση του καταστήματος.

Ο Prusak από την πλευρά του ανέφερε ότι απλά έκανε «αυτό που ήταν σωστό».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.