Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μια κάρτα γενεθλίων για το μικρό Henry

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 4χρονος που πάσχει από καρκίνο έλαβε πάνω από 700 απ’ όλον τον κόσμο.

Ο Henry Hallam από το Plymouth είναι μόλις 4 ετών και πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου που εμφανίζεται στην παιδική ηλικία (νευροβλάστωμα).

Κι ενώ άλλα παιδιά στην ηλικία του έχουν το νου τους μόνο στο παιχνίδι, εκείνος πέρασε τον τελευταίο χρόνο στο παιδιατρικό νοσοκομείο Bristol Royal Hospital και μάλιστα δεν ήταν καν σε θέση να χαρεί τα γενέθλιά του, που ήταν στις 30 Αυγούστου, καθώς υποβαλλόταν σε μια πολύ εντατική θεραπεία.

Μετά από παράκληση της μητέρας του ο Henry έλαβε περισσότερες από 700 ευχετήριες κάρτες γενεθλίων από όλον τον κόσμο.

Συγκινητικές ευχές και μηνύματα συμπαράστασης έφτασαν από μέρη μακρινά όπως η Φινλανδία, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία.



Η στοίβα με τις κάρτες ήταν τόσο μεγάλη που πήρε στην οικογένειά του δύο ολόκληρες μέρες για να τις ανοίξουν όλες.

Άγνωστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των γονιών, διαβάζοντας την ιστορία του μέσω της καμπάνιας Hugs for Henry.

Η Elisabeth και ο Mike ζητούσαν από ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να τού προσφέρουν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του, κάνοντας ένα νέο ρεκόρ Γκίνες παραλαβής καρτών. Συνολικά έλαβαν 737 κάρτες.



Ο Henry κατάφερε τελικά να δει τις κάρτες που τού είχαν στείλει την περασμένη Κυριακή, όταν οι γιατροί τού επέτρεψαν να πάει για λίγες ώρες στο σπίτι του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με φίλους και συγγενείς.



Τον επόμενο μήνα οι γονείς του θα ξέρουν αν χάρη στη θεραπεία που υποβλήθηκε ο οργανισμός του Henry έχει νικήσει τον καρκίνο, ωστόσο ακόμη κι αν συμβεί αυτό υπάρχουν 60-80% πιθανότητες να εμφανιστεί και πάλι, προσθέτει το δημοσίευμα.



Κάθε χρόνο προσβάλλονται από νευροβλάστωμα περίπου 100 παιδιά στη Μ. Βρετανία, ενώ σε αυτό οφείλεται το 15% των θανάτων από καρκίνο σε παιδιά.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.