Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Νιώθω οργή για την τρόικα!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Διονύσης Χιώτης για το«κούρεμα» σε λογαριασμό εράνου για τη σωτηρία μικρού κοριτσιού στην Κύπρο.

Την απίστευτη ιστορία της μικρής Μαρίας Μόκα και την εμπλοκή της τρόικας που «κούρεψε» τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για το πρόβλημα υγείας της, ανέλυσε ο έλληνας τερματοφύλακας, Διονύσης Χιώτης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως παρά τα δικαιολογητικά που κατέθεσε δεν μπόρεσε να πείσει την τρόικα πως πρόκειται για έρανο και όχι για προσωπικό λογαριασμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Διονύσης Χιώτης:

«Σίγουρα νιώθω οργή, ο κόσμος έκανε θυσίες έβαλε από το υστέρημά του λεφτά για αυτό τον σκοπό και έρχονται μετά και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Όταν έγινε αυτή η εξέλιξη με το «κούρεμα» στείλαμε τα αποδεικτικά, μέχρι και αποκόμματα από εφημερίδες αλλά τελικά δεν πείστηκαν. Και ειδικά τις τελευταίες μέρες μπήκα στον λογαριασμό και είδα το ποσό που έμεινε.

Έκριναν ότι έπρεπε να κουρευτούν, είχαν μαζευτεί περίπου 560.000 ευρώ μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό και τελικά έμειναν 122.000 δολάρια. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον ότι η μικρή έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Οι γονείς της ζουν στη Γερμανία και η μητέρα της δουλεύει και αν μη τι άλλο είναι εντάξει από ασφαλιστικής άποψης. Η ουσία είναι ότι καταλάβαμε ότι η τρόικα είναι αμείλικτη.

Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για έρανο. Ότι υπάρχουν πολλοί καταθέτες που έχουν βάλει από 5ευρώ μέχρι 100, δεν είναι προσωπικός λογαριασμός. Ίσως το μοναδικό λάθος μας ήταν ότι δεν είχα μετατρέψει τον λογαριασμό σε ερανικού χαρακτήρα καθώς τότε πριν από τρία χρόνια μου είπαν ότι δεν χρειάζεται.

Τουλάχιστον μέσα σε όλο το κακό βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε ότι αναλαμβάνει όλα τα δικηγορικά έξοδα για να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.