Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμος Αθηναίων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων, με την υπογραφή από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης της πρόσληψης 326 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Βρεφοκομείο Αθηνών.

Πλέον, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, θα μπορούν να φιλοξενηθούν και τα 5.500 παιδιά, οι οικογένειες των οποίων είχαν υποβάλλει αίτημα για φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο είχε, ήδη, προβεί από τον περασμένο Μάρτιο στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί από δημότες και κατοίκους της Αθήνας.

Η ανταπόκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ήταν έγκαιρη και άμεση. Δυστυχώς, όπως σημειώνεται, η κωλυσιεργία των αρμόδιων υπηρεσιών που ακολούθησε είναι η αιτία που αρκετές οικογένειες θα ταλαιπωρηθούν για έναν ακόμη μήνα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις αρχές Οκτωβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.