Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παναιτωλικός ανάβει τη φλόγα...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 11η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Αγρίνιο.

Την αφή της φλόγας της 11ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα φιλοξενήσει ο Παναιτωλικός στο γήπεδό του, στο ημίχρονο του ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Οι Αγρινιώτες θα συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, σκοπεύοντας στο να διαδοθεί σε όλη την πόλη το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου του Αγρινίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης του έργου που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο διάφοροι φορείς, θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Παναιτωλικού την αφή της φλόγας της 11ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονου του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας, σε μια λιτή και σύντομη τελετή σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Επιθυμούμε αυτή η συμβολική πράξη να δυναμώσει το μήνυμα που στέλνει σε όλη τη χώρα η Λαμπαδηδρομία. Η φλόγα που θ’ ανάψει στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και θα ξεχυθεί στους δρόμους της πόλης μας, να θυμίσει σε όλους την υποχρέωσή μας απέναντι στον συνάνθρωπο, τον φίλο, τον συγγενή, τον ίδιο μας τον εαυτό.

Θέλουμε να προβάλλουμε το έργο του Συλλόγου και να καλέσουμε τον κάθε φίλαθλο της ομάδας μας να στηρίξει ενεργά την προσπάθεια που καταβάλλει. Με τη δική του συμμετοχή!
Γιατί,
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται...
Το αίμα ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται...
Μόνο ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ... »
Ο Παναιτωλικός ανάβει τη φλόγα...


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.