Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δημιουργία υδατοδρομίου σχεδιάζει ο δήμος Ναυπλίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τη δημιουργία υδατοδρομίου στο Ναύπλιο, σχεδιάζει η δημοτική Αρχή, αφού θα ενισχύσει περαιτέρω την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, επισήμανε ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Κωστούρος, σε συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο της εταιρείας Hellenic Sea Planes, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή υδατοδρομίων στην Ελλάδα.

Ο δήμαρχος εκτιμά ότι θα υπάρξουν πολλά οφέλη για το Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς η λειτουργία υδατοδρομίου θα αναβαθμίσει την ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι υπάρχουσες υποδομές και κατατέθηκαν προτάσεις αναφορικά με τα όσα χρειάζονται ώστε να δημιουργηθεί υδατοδρόμιο στην αργολική πρωτεύουσα.

Ο κ. Κωστούρος υποστήριξε ότι «μια επένδυση στον συγκεκριμένο τομέα θα βοηθήσει το Ναύπλιο να εξελιχθεί σε μια περιοχή με ποιοτικό τουρισμό και θα λειτουργήσει ενισχυτικά, μαζί με την ορθή λειτουργία του λιμένα και την κατασκευή της μαρίνας, στην προοπτική ουσιαστικής ανάπτυξης της σύνθετης τουριστικής κίνησης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.