Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Γεννητούρια μέσα σε ταξί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο οδηγός χρέωσε τη μητέρα για τις υπηρεσίες καθαρισμού.

Μια νεαρή γυναίκα από το Redcar στο North Yorkshire που γέννησε στο μπροστινό κάθισμα ενός ταξί καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, έλαβε δύο ημέρες μετά... το λογαριασμό για τον καθαρισμό του οχήματος!

Η 22χρονη Jenny Larkin κάλεσε ταξί τα ξημερώματα γιατί τήν έπιασαν ξαφνικά οι πόνοι της γέννας. Την ώρα που ο οδηγός έφτανε έξω από τη μαιευτική κλινική, η Jenny άρχισε να γεννά το γιο της και οι μαίες αποφάσισαν ότι δεν προλάβαινε να μεταφερθεί μέσα σε κάποιο δωμάτιο, και πως ο τοκετός έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα στο ταξί.

Η μητέρα τριών ακόμη παιδιών είχε στο πλευρό της τον 29χρονο σύντροφό της.

Ο οδηγός του ταξί τοποθέτησε ένα πλαστικό για να μη λερωθεί το αυτοκίνητό του, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Έτσι αποφάσισε να πει στον πατέρα του νεογέννητου ότι ήταν υποχρεωμένος να αναλάβει το κόστος καθαρισμού.

Η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι βγήκαν λίγες ώρες μετά από το νοσοκομείο, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους.

Δύο ημέρες μετά ο οδηγός του ταξί τούς επισκέφθηκε στο σπίτι τους, μαζί με... το λογαριασμό των 40 λιρών.
«Ζούμε με επιδόματα και 40 λίρες είναι πολλά λεφτά. Είχαμε πληρώσει ήδη 16 για το δρομολόγιο» είπε η νεαρή μητέρα μιλώντας στη Daily Mail.

Ο ταξιτζής ωστόσο ισχυρίζεται ότι εξαιτίας του περιστατικού αυτού δεν εργάστηκε για δύο ημέρες, περιμένοντας να καθαριστεί το αυτοκίνητό του.

Εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία ανήκει η άδεια του ταξί ανέφερε ότι ο οδηγός έπραξε σωστά, καθώς είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα του οχήματος και ότι αναγκάστηκε να βγάλει λεφτά από την τσέπη του, ενώ επιπλέον δεν εργάστηκε και δύο μέρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.