Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Διαγωνισμός εφηβικών μουσικών σχημάτων στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Το 2013-2014 η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση θα διοργανώσει τρεις συναυλίες με μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής:

• Baby Guru
• Illegal Operation
• Gravitysays_i
• Tango With Lions
• Αντώνης Λιβιεράτος και Κεφάλαιο 24
• Και ένα ακόμη συγκρότημα που θα ανακοινωθεί σύντομα

Με την ευκαιρία αυτή, η Στέγη θα δώσει την ευκαιρία σε τρία εφηβικά συγκροτήματα να μαθητεύσουν δίπλα σε μέλη από τα σχήματα αυτά. Μουσικοί από τα συγκροτήματα θα παρακολουθήσουν τέσσερις πρόβες του μαθητικού σχήματος και θα ακολουθήσει μία ημέρα σε στούντιο. Τέλος, το κάθε μαθητικό σχήμα θα παίξει ως support σε μία από τις τρεις βραδιές των Secret Gigs στη Στέγη!

Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί: Το συγκρότημα να έχει ήδη ένα διάστημα δραστηριότητας, και τα μέλη του να μην υπερβαίνουν την ηλικία των 17 ετών. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μουσικό ιδίωμα.

Για να συμμετάσχετε στη διαδικασία επιλογής, μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό του σχήματος, καθώς και 2 κομμάτια ως demo σε cd ή mp3, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση education@sgt.gr αναφέροντας secret gig στο θέμα/τίτλο του email, είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών (ΑΡΙΟΝΑ Α.Ε.)
Γαλαξία 2 & Ευρυδάμαντος
117 45 Αθήνα
Τηλ: 213 017 8000
Υπόψη Μυρτώς Λάβδα

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Απαντήσεις θα δοθούν μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.