Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Η προσφορά σού δίνει δύναμη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Τζένη Μπότση για την εμπειρία της ως εθελόντρια στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την προσωπική της εμπειρία ως εθελόντρια στο «Χαμόγελο του Παιδιού», την οικονομική κρίση και τις καλοκαιρινές της διακοπές μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η Τζένη Μπότση.

«Εδώ και οκτώ χρόνια βιώνω την απόλυτη αγάπη» λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στο «Χαμόγελο του παιδιού» στο οποίο είναι εθελόντρια τα τελευταία χρόνια.

«Όταν προσφέρεις, χαμογελάς κι εσύ. Η προσφορά σου δίνει δύναμη.[...] Μέσα από αυτά τα παιδιά έμαθα ότι δεν είναι τίποτα δεδομένο στη ζωή. Όλοι μας πρέπει να βιώσουμε αυτά τα συναισθήματα» εξομολογείται.

Η Τζένη Μπότση βρίσκεται στο σπίτι του Χαμόγελου στα Μελίσσια. «Μια φορά να έρθει κάποιος σε ένα από τα σπίτια του “Χαμόγελου του Παιδιού”, πραγματικά θα γίνει το δεύτερο σπίτι του, όπως έγινε και με μένα» λέει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός μιλά ακόμα στο περιοδικό για την οικονομική κρίση, τις βλέψεις της για το μέλλον και τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο:

«Φοβάμαι ότι ο χειμώνας που θα έρθει θα είναι ακόμα δυσκολότερος από τον προηγούμενο. Τρέμω στην ιδέα του νέου χρόνου. [...] Νιώθω απέραντη πικρία για τους πολιτικούς μας. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν!» λέει και συμπληρώνει «Εμείς θέλουμε να αλλάξει η χώρα, χωρίς να έχουν αλλάξει οι Έλληνες. Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς και μετά η χώρα».

Τέλος είπε ότι θα περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ικαρία: «Θα πάω στην Ικαρία. Κατάγεται η γιαγιά μου από εκεί. Δεν έχω ζήσει στο νησί, ούτε οι γονείς.Με μαγεύει η ηρεμία της» λέει, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ζούσε μόνιμα εκεί, η ίδια απαντάει: «Θα μου ήταν αρχικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.