Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Στον Καναδά 50 οικογένειες...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια καλύτερη τύχη μακριά από την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης αναζητούν εκατοντάδες Έλληνες, οι οποίοι έσπευσαν να υποβάλουν αίτηση για μια επαγγελματική θέση στον μακρινό Καναδά.

Η ευκαιρία δόθηκε από την τοπική κυβέρνηση της επαρχίας Μανιτόμπα του Καναδά, που σε συνεργασία με την Ελληνική Τοπική Πρωτοβουλία για Μετανάστες της Μανιτόμπα δημοσίευσε την πρόθεσή της να προσλάβει ειδικευόμενους εργαζομένους, ηλικίας 21-45 ετών, από τη Νότια Ευρώπη - Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Οι συνεντεύξεις. Και ήδη αξιωματούχοι της τοπικής κυβέρνησης της Μανιτόμπα και στελέχη της υπηρεσίας μετανάστευσης βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν τις συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που έχουν επιλεγεί.

Οπως επισημαίνουν εκπρόσωποι της τοπικής κυβέρνησης, οι συνεντεύξεις δεν είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό ή τα μέσα ενημέρωσης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, όπως διευκρινίζουν, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των 75 Ελλήνων που θα πάρουν μέρος σε αυτές. Στόχος, πάντως, είναι να επιλεγούν τελικά 50 οικογένειες από την Ελλάδα.

Τα επαγγέλματα που ζητούν. Τεχνίτες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, δάσκαλοι, εργαζόμενοι στο εμπόριο και τις υπηρεσίες αλλά και όσοι μπορούν να εργαστούν σε αγροκτήματα είναι οι ειδικότητες που κυρίως αναζητούν, χωρίς να αποκλείονται και άλλες ειδικότητες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.