Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Έντεκα προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Στα πλαίσια του Ε.Π. Διά βίου Μάθησης


Την άμεση πρόσληψη 11 εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Συγκεκριμένα, για να καλύψουν ανάγκες του τρέχοντος σχολικού έτους 2010 - 2011 προσλαμβάνονται 5 νηπιαγωγοί ΕΑΕ , 3 δάσκαλοι  ΕΑΕ πλήρους απασχόλησης και 3 ακόμα εκπαιδευτικοί ΕΑΕ μειωμένου ωραρίου (2 φιλόλογοι και 1 φυσικός). Οι προσλήψεις γίνονται στα πλαίσια του προγράμματος εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή /και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και εντάσσονται στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2 & 3 του Ε.Π. “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την  Πέμπτη  10 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην διεύθυνση: http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/proslhpseis_gia_to_programma_parallilis_110209.zip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.