Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πάει Ρίο η Μπεκατώρου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα Nacra17 η Σοφία Μπεκατώρου με τον Μιχάλη Πατενιώτη πήραν μία πολύ μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Δυο χάλκινα μετάλλια στη Μαγιόρκα.



Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των Ελλήνων ιστιοπλόων στους μεγάλους διεθνείς αγώνες της Ισπανίας με την επωνυμία "Κύπελλο Της Πριγκίπισσας Σοφίας" που έλαβαν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου. Οι ιστιοπλόοι μας πανηγύρισαν μία πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δυο χάλκινα μετάλλια, μία 5η και άλλη μία 6η θέση.

Πιο συγκεκριμένα στα Nacra17 η Σοφία Μπεκατώρου με τον Μιχάλη Πατενιώτη πήραν μία πολύ μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Είχαν αντιπάλους πέντε χώρες και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν μέτρια κατάφεραν να πάρουν κεφάλι και στο τέλος των 15 ιστιοδρομιών πέτυχαν τον στόχο τους.

Σαφώς έπαιξε ρόλο η τεράστια εμπειρία της Μπεκατώρου, η οποία με τις αμέτρητες σπουδαίες διακρίσεις της έχει αποδείξει ότι είναι από τις μεγαλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Η παρουσία της στο Ρίο για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα λαμπρύνει την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι σε δύο συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο, κατέκτησε ισάριθμα μετάλλια σε διαφορετικές κατηγορίες (ένα χρυσό στα 470 κι ένα χάλκινο στα Ινγκλινγκ) κι αυτό τα λέει όλα για την αξία της.

Από εκεί και πέρα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα RSX ανδρών και οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής στα 470 ανδρών. Στην ίδια κατηγορία εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι Παναγιώτης Καμπουρίδης - Στάθης Παπαδόπουλος, οι οποίοι τερμάτισαν 5οι. Πολύ καλά τα πήγε στα ΦΙΝΝ και ο Γιάννης Μιτάκης, ο οποίος τερμάτισε 6ος.


Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.