Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από το κοριτσάκι «άγγελο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εικόνα κρύβει ένα φρικτό «μυστικό».

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν η 23χρονη Jeanie Ditty από τη Βόρεια Καρολίνα, στρατιώτης στο Fort Bragg από το 2013, απεικονίζεται μαζί με την κορούλα της, τη 2χρονη Macy Grace, που δεν ζει πια.

Μπορεί το πρώτο συναίσθημα να είναι η συγκίνηση αλλά οι φωτογραφίες «κρύβουν» μια ανατριχιαστική ιστορία που θα προκαλέσει αποτροπιασμό: η 2χρονη χάθηκε στα χέρια της ίδιας της μητέρας της.

Η 23χρονη κατηγορείται για παραμέληση και ανθρωποκτονία, στην υπόθεση της μικρής κόρης της, και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με τη θανατική ποινή.

Το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο γεμάτο μελανιές και τραυματισμένο τόσο σοβαρά που η ζωή της κινδύνευε. Τα τραύματά της αποδίδονταν σε κακοποίηση και δύο ημέρες αργότερα, στις 4 Δεκεμβρίου του 2015, η 2χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Ένα μήνα μετά το θάνατό της, η Ditty απευθύνθηκε στον φωτογράφο Sunny Jo και ζήτησε να φτιάξουν φωτογραφίες με την ίδια και την κόρη της να κάθονται μαζί, να διαβάζουν και να περπατούν. Για να φτιαχτούν οι εικόνες αυτές εκείνη πόζαρε δίπλα στον τάφο του κοριτσιού κι έδωσε στον φωτογράφο εικόνες της μικρής για να γίνει η τελική σύνθεση.

Ο φωτογράφος το έκανε θεωρώντας πως βοηθά μια μητέρα σε βαθύ πένθος καθώς εκείνη του είπε πως το κοριτσάκι πνίγηκε τρώγοντας φρούτο. Μάλιστα δεν της ζήτησε χρήματα.

Λίγο αργότερα ανακάλυψε πως η γυναίκα είχε συλληφθεί και έμαθε τι είχε συμβεί.

«Ένιωσα αηδιασμένος με αυτό που είχα κάνει, έχασα τον ύπνο μου, ο κόσμος με χλεύαζε, είχα γίνει ο κακός αν και μόνη μου πρόθεση ήταν να βοηθήσω τη μητέρα στην απώλεια της κόρης της. Κι όλο αυτό έσκασε πάνω μου», εξήγησε στη βρετανική εφημερίδα.

«Είναι δύσκολο να ξέρεις πως έχει συνδεθεί με κάτι τόσο άγριο», πρόσθεσε.

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες αφού πρώτα τις έστειλε όλες στον αστυνομικό που ερευνούσε την υπόθεση.

«Ο λόγος που μιλώ για το θέμα αυτό είναι επειδή το κοριτσάκι έχασε βίαια τη ζωή του και δεν έχει φωνή να μιλήσει το ίδιο. Είναι όλα ένας φόρος τιμής στη Macy Grace», κατέληξε.

Η Ditty αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, κακοποίηση παιδιού και πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον σύντροφό της Zachary Earl Keefer.

Στην πρώτη ακρόασή τους τη Δευτέρα, ο δικαστής τούς είπε πως αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή ή ισόβια, αν καταδικαστούν.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση, ξέρεις πως αυτό το παιδί δεν πέθανε από φυσικά αίτια», σχολίασε ο εισαγγελέας. «Σου ραγίζει την καρδιά (…), θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη».












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.