Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Αγωγή 25 εκατ. δολαρίων από Άντιτς στην αστυνομία της Νέας Υόρκης!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων αξιώνει ως αποζημίωση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο Πέρο Άντιτς για τον αναίτιο, όπως υποστηρίζει, ξυλοδαρμό που υπέστη από όργανα της τάξης πέρσι.

Για λανθασμένη σύλληψη, παράνομη φυλάκιση, επίθεση, ξυλοδαρμό, αμέλεια, παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων και κακοδικία κατηγορεί την αστυνομία της Νέας Υόρκης για περιστατικό που έγινε στις 8 Απριλίου του 2015 ο Πέρο Άντιτς σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον της αξιώνοντας 25 εκατ. δολάρια.

Αγωγή 25 εκατ. δολαρίων από Άντιτς στην αστυνομία της Νέας Υόρκης!

Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε και άλλοτε του Ολυμπιακού αγωνιζόταν τότε στους Χοκς και μετά από νυχτερινή έξοδο με τον τότε συμπαίκτη του, Τάμπο Σεφολόσα, είχαν χτυπηθεί από τους αστυνομικούς. Μάλιστα και ο Ελβετός φόργουορντ ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή.

«Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ουσιαστικά έχει αποδεχθεί ότι λανθασμένα και κατά παράβαση συνελήφθη ο Πέρο», δήλωσε ο Άλεξ Σπίρο, δικηγόρος του Άντιτς.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ουσιαστικά έχει αποδεχθεί ότι λανθασμένα και κατά παράβαση συνελήφθη ο Άλεξ Σπίρο, δικηγόρος του Άντιτς.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.