Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ιδιαίτερες ιστορίες και περιπτώσεις ανθρώπων που κάνουν pole dancing

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενδιαφέρουσα περιστατικά γύρω από το ξεχωριστό είδος γυμναστικής.

Το pole dancing έγινε αρχικά γνωστό περισσότερο ως ένας αισθησιακός χορός και αργότερα επιλέχθηκε από πολλούς ως ένα διαφορετικό είδος γυμναστικής. Διαβάστε μερικές ιδιαίτερες ιστορίες και παράξενα γεγονότα που έχουν συμβεί σε ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό...

Η πρωταθλήτρια που γεννήθηκε χωρίς αριστερό χέρι



Η Deb Roach από την Αυστραλία έκανε το ακατόρθωτο και είναι πρωταθλήτρια στο pole dancing με ένα χέρι. Γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της χέρι και όπως αποκαλύπτει ήταν για χρόνια θύμα σχολικού εκφοβισμού και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Deb στράφηκε στο χορό και εργάστηκε σκληρά. Η ίδια πίστευε ότι το να ασχοληθεί με το pole dancing ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Ωστόσο μετά την ενθάρρυνση από τον προπονητή της τα κατάφερε και έγινε πρωταθλήτρια του pole dancing στην κατηγορία ατόμων με αναπηρία.



Η μητέρα που έχασε το πόδι της σε τροχαίο και «αναζωογονήθηκε» από το pole dancing



Μια μητέρα 4 παιδιών από τη Βρετανία έχασε το πόδι της σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το pole dancing έδωσε νέα πνοή στη ζωή της. Η 40χρονη Lisa Eagleton χρειάστηκε να ακρωτηριάσει το δεξί της πόδι κάτω από το γόνατο εξαιτίας του ατυχήματος, το 2007. Όμως, μετά από μήνες αποκατάστασης και υποστήριξης σε ένα εξειδικευμένο κέντρο, έμαθε να περπατάει ξανά, ενώ της προσφέρθηκε μια ευκαιρία να λάβει μέρος σε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση. Αυτή τελικά την οδήγησε να ξεκινήσει να ασχολείται με το pole dancing. «Το πιο δύσκολο είναι το πρώτο βήμα», αναφέρει η ίδια.

Η γυναίκα που κάνει pole dancing με το μωρό της στην πλάτη



Παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις και σχόλια όπως ότι είναι μια «κακή μητέρα», η Ashley Wright από την Καλιφόρνια εξακολουθεί να κάνει τον αγαπημένο της χορό κουβαλώντας στην πλάτη της το 3 ετών σήμερα κοριτσάκι της. Μεγάλες αντιδράσεις είχε προκαλέσει τον Φεβρουάριο του 2015 ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει μαζί με την κόρη της να χορεύει στον στύλο. Η Shannon, η κόρη της γυναίκας, κοιμάται ήρεμη όσο η μητέρα της στριφογυρίζει και χορεύει, όπως αποκαλύπτει η ίδια.



Η 63χρονη που ξεκίνησε pole dancing σε μεγάλη ηλικία



Το 2013, η Sun Fengqin από την Κίνα αποφάσισε να ξεκινήσει να ασχολείται με το pole dancing, καθώς το έβλεπε στην τηλεόραση και την είχε γοητεύσει. Ωστόσο αρχικά το κρατούσε κρυφό από την οικογένειά της γιατί ντρεπόταν, καθώς το pole dancing σχετιζόταν με τα στριπ κλαμπ στην Κίνα. Το ταλέντο της όμως φάνηκε γρήγορα και το αποκάλυψε σε όλους οι οποίοι τώρα την στηρίζουν στο εγχείρημά της.

Το πρώην μοντέλο του Playboy της οποίας το ψεύτικο στήθος «εξερράγη» κατά τη διάρκεια του pole dancing



Η 29χρονη Diosa Canales από τη Βενεζουέλα, χορεύτρια pole dancing και πρώην μοντέλο του Playboy, εκτελούσε ένα χορευτικό ρουτίνας όταν έχασε την ισορροπία της και προσγειώθηκε στο πάτωμα με όλο το βάρος του σώματός της πάνω στο στήθος της. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό ώστε «έσπασε» ένα από τα εμφυτεύματα στο στήθος της. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εγχείρηση, ενώ η ίδια αργότερα ανακοίνωσε ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.